Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden stichting in2nature / NME-Makelaar

Reservering activiteit scholen

Wilt u een (NME-Makelaar) activiteit reserveren, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of, in geval van NME-Makelaar activiteit, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag ontvangen wij van u daarin de volgende gegevens:

 • Naam en contactgegevens school / organisatie / instelling.
 • Naam en contactgegevens contactpersoon.
 • Leeftijdsgroep en aantal deelnemers.
 • Welke activiteit u wilt reserveren.
 • Beoogde datum / data.
 • Locatie waar de activiteit plaatsvindt.

Als reactie ontvangt u van ons een reserveringsformulier. Met het retourneren van het reserveringsformulier gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Pas wanneer het volledige reserveringsformulier bij ons binnen is, is de boeking definitief en wordt de datum voor u gereserveerd. Het nemen van een optie op een datum is niet mogelijk.

Reservering kinderfeestjes

Wilt u een kinderfeestje reserveren, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag ontvangen wij van u daarin de volgende gegevens:

 • Naam en contactgegevens contactpersoon.
 • Leeftijdsgroep en aantal kinderden
 • Welke activiteit u wilt reserveren.
 • Beoogde datum / data.
 • Locatie of omgeving waar het feestje plaatsvindt

Als reactie ontvangt u van ons een mail of telefoontje voor het maken van afspraken.

Bevestiging en betalingstermijn

Na het retourneren van het reserveringsformulier of na contact met in2nature ontvangt u van ons de bevestiging en factuur op basis van het aantal deelnemers. Deze factuur dient minimaal 30 dagen vóór de activiteit plaatsvindt te zijn voldaan.

Aanpassingen aan reserveringen

 • Aanpassingen (in alle redelijkheid) in deelnemersaantallen kunt u tot 7 dagen voor da activiteit per mail of telefoon aan ons doorgeven. Hier zijn geen kosten aan verbonden, eventueel teveel betaalde bijdragen worden na afloop van de activiteit gerestitueerd.Bij verlaging van het deelnemersaantal binnen 7 dagen vóór de activiteit is geen restitutie mogelijk. Eventuele verhoging van het aantal kan in overleg en zal na afloop van de activiteit middels een nacalculatie worden gefactureerd.
 • Overige aanpassingen binnen 30 dagen kunnen slechts na overleg.

Annulering en voorwaarden restitutie

1. Annulering door stichting in2nature / NME-Makelaar

Stichting in2nature / NME-Makelaar doet er alles aan om iedere activiteit door te laten gaan. Bij onverhoopte ziekte of afmelding van één of meerdere uitvoerders verplicht stichting in2nature / NME-Makelaar zichzelf alles in het werk te stellen om passende vervanging te verzorgen, met voldoende kennis en ervaring, zowel inhoudelijk als met de doelgroep. In het uitzonderlijke geval dat het stichting in2nature / NME-Makelaar niet lukt om de activiteit op veilige manier volgens de noodzakelijk kwaliteit te waarborgen zal de activiteit door stichting in2nature / NME-Makelaar worden geannuleerd. In overleg wordt met u naar een vervangende datum gezocht, mocht dat niet mogelijk zijn dan heeft u recht op het volledige reeds door u aanbetaalde bedrag retour. 

2. Annulering door klant / opdrachtgever

 • Annulering kan per e-mail en per telefoon en kan zonder opgaaf van reden.
 • Tot 30 dagen voor de datum van de activiteit kunt u kosteloos annuleren en krijgt u het gehele bedrag terug.
 • Tussen 30 dagen en 14 dagen wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
 • Tussen 14 en 7 dagen wordt 75% van het bedrag in rekening gebracht.
 • Bij annulering binnen 7 dagen is geen restitutie mogelijk.

Slecht weer

De activiteit gaat in principe altijd door. Bij slechte weersomstandigheden verzorgt stichting in2nature / NME Makelaar eventueel in overleg een alternatief programma. Bij extreme weersomstandigheden vindt vooraf overleg plaats.

Informatie naar deelnemers

De school / organisatie / instelling / ouder zorgt zelf voor het informeren van de deelnemers (kinderen) over de activiteit, passende kleding (stevig schoeisel, warme maar niet-brandbare kleding zoals bijv. katoen en wol, geen fleece, nylon, etc.), regenkleding en het feit dat de deelnemers vies kunnen worden (van het zitten op de grond of werken met vuur). Stichting in2nature kan hierbij faciliteren. 

Begeleiding door eigen organisatie en instructie

 • Begeleiding ontvangt ruim vóór de activiteit via de contactpersoon schriftelijke instructie en achtergrond informatie. Stichting in2nature gaat er bij aanvang van de activiteit van uit dat deze informatie door alle begeleiders is doorgenomen en bekend is.
 • Van de deelnemers / kinderen wordt verwacht actief de aanwijzingen van de activiteitenbegeleiders van Stichting in2nature op te volgen.
 • Begeleiding dient tijdens de gehele activiteit aanwezig te zijn en er actief op toe te zien dat de deelnemers de aanwijzingen opvolgen. Stichting in2nature adviseert dat te allen tijden minimaal 1 eigen begeleider per 10 deelnemers (kinderen) aanwezig is.

Schade en risico

 • Deelname aan activiteiten van stichting in2nature / NME Makelaar zijn voor geheel eigen risico. De uitvoerders van de activiteiten zullen de veiligheid altijd in de gaten houden. Risico's worden geïnventariseerd waarbij wij als stichting in2nature alles in het werk stellen om onaanvaardbare risico's te vermijden. Stichting in2nature kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan eigendommen of letsel die voortvloeit uit deelname aan één van de activiteiten die door Stichting in2nature en/of haar uitvoerders wordt georganiseerd of gefaciliteerd.
 • Van deelnemende scholen / organisaties / instellingen wordt verwacht dat ze zelf zorgdragen voor een verzekering tegen schade en/of annulering.
 • Stichting in2nature / NME-Makelaar werkt met uitvoerders voor haar activiteiten. Hoewel deze partijen met zorg zijn geselecteerd en uitvoerig door stichting in2nature zijn getraind kan stichting in2nature niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, in welke vorm dan ook, veroorzaakt door deze uitvoerders.
 • Schade aan materialen van stichting in2nature welke voortkomt uit ongeoorloofd gebruik of niet opvolgen van aanwijzingen van de activiteitenbegeleiders, wordt verhaald op de opdrachtgever en middels een nacalculatie gefactureerd.