Wie zijn de gezichten achter in2nature?

Stichting in2nature wordt gevormd door Sandra van der Wielen, Johan van der Wielen en Anna Regina de Jong. Alle drie zijn ze zeer bedreven in wildernisactiviteiten, natuurbeleving en bushcraft. Bushcraft- en wildernisactiviteiten zie zij als dé manier om mensen met de natuur en met elkaar te verbinden.

Ook hebben ze alle drie jarenlange ervaring binnen Scouting. Eerst zelf scout geweest, daarna leiding geven aan diverse leeftijdsgroepen en om vervolgens onze eigen landelijke groep ter bevordering van primitieve technieken binnen het Scouting programma, de Most Primitive Scouting Experience (MPSE, www.mpse.nl) op te richten. 

 

 

Anna Regina

...is bosbouwer en is buiten in de natuur helemaal in haar element. In 2008 is ze haar eigen bedrijf "Voetspoor-en, actief voor mens en natuur" begonnen. Al haar passies komen hierin samen: buiten zijn, met mensen en kinderen werken en anderen leren over de natuur en haar schoonheid. Sinds 2011 zet ze zich ook in als instructeur en adviseur voor in2nature. Ze wil anderen de waarde van de natuur laten ervaren door er op uit te trekken.

Johan

...is enthousiast en professioneel natuurfotograaf, gepassioneerd natuurliefhebber, columnist en bushcraft instructeur en als actief Scout oprichter en voorzitter van de MPSE. Wonend aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, trekt hij er zoveel mogelijk op uit om de schoonheid en vergankelijkheid van de niet menselijke elementen om hem heen te vangen in beelden. Zijn achtergrond als Scout heeft hem de basis gegeven voor zijn zoektocht naar het eeuwige avontuur.... Zie www.JohanvanderWielen.nl voor zijn portfolio.

 

Sandra

...is bioloog en al jaren werkzaam als adviseur in de natuur- en milieueducatie en duurzaamheid. Als echte denker houdt zij zich bezig met strategie ontwikkeling om mens (jongeren) en natuur te verbinden. Sandra krijgt energie van het werken met vrijwilligers, maar ook van het interviewen van wetenschappers en het schrijven van een essay. Als trainer wil zij bijdragen aan een betere en duurzamere wereld. Het verbinden van praktijk en beleid is haar kracht!