Kosten en reserving

U kunt stichting in2nature / NME Makelaar inschakelen voor het uitvoeren van begeleide natuuractiviteiten. Zo bent u verzekerd van een zeer deskundige begeleiding van uw natuuractiviteiten. U kunt onze begeleide activiteiten inhuren voor:


Prijzen per 1 januari 2018

  • € 13,25 per leerling, excl. BTW (€ 16,03 incl. BTW)
Begeleiding zijn gratis


Voor de natuuractiviteiten geldt een minimumbedrag van€ 530,00 excl. BTW. Dit komt overeen met 40 leerlingen. Voor groepen kleiner dan 40 leerlingen, neem even contact op.

Voor locaties binnen een straal van 50km rondom Ede worden geen aanvullende reiskosten berekend. Voor alle kilometers meer dan 50km wordt 19ct/km gerekend.

Verhuur GPS

Op de Paasheuvelgroepaccommodaties de Stulp in Baarn en in de toekomst ook op andere plaatsen kunt u GPS'en huren. Hierbij zijn per locatie 2 kisten met ieder 6 GPS'en aanwezig die u per kist per dag kunt huren.

Iedere kist bevat:

  • 6 GPS'en van het type Garmin Oregon 200
  • 12 accu's en een acculader
  • GPS'en zijn inclusief de waypoints van zowel natuurzwerftocht als terreinzwerftocht
  • beschrijving 'hoe werkt een GPS'
  • routeboekjes 'natuurzwerftocht' en 'terreinzwerftocht'
De kosten zijn 80 euro incl. BTW per kist (6 GPS’en).

Reserveren

Wilt u een activiteit reserveren, dan kunt u een mail met de benodigde informatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U ontvangt dan van ons een uitgebreid reserveringsformulier

Voorwaarden